Nyheder

Godt gang i minigrenen - forår 2018

Den kolde og mørke tid er over os - men det går heldigvis mod lysere og varmere tider. Hen over nytårs"pausen" har minilederne lagt planer for hvordan det næste halve år i minigrenen skal forløbe.

Vi starter med Kong Vintertur til Skovbrynet v/Gelsted i weekenden 3.-4. februar. Vi har modtaget brev fra Hogwarts Skole for Troldmandsskab og Heksekunst og turen starter bag Odense Banegård lørdag kl. 9:00 medbringende oppakning og madpakke. Se mere information og foretag tilmelding: http://rydsgruppe.dk/node/1414
(Søndag formiddag var det oprindeligt planen at afholde grupperådsmøde/generalforsamling - men det er flyttet til senere i februar/marts)

Henover foråret vil vi arbejde med orientering i alle dets aspekter - lige fra sol, måne og stjerner til kortlæsning og o-løb og i maj/june tager vi på bytur til Odense. Når vi er på Tyrsbjerg vil vi bl.a. lave små løb med pirater og lagkagebygning - alt sammen med fokus på den enkelte spejder som en del af fællesskabet i spejderpatruljen.

Til sommer går sommerlejren til Skovhytten på Thurø fra lørdag 30/6 til onsdag 4/7 og vi håber at alle minier har mulighed for at deltage.
I forbindelse med Kristi Himmelfart holder vi udvidet minimøde med overnatning på Tyrsbjerg. En god mulighed for at prøve overnatning "ude" i trygge og kendte rammer.

Gruppens jubilæum 50år - kommer vi også til at beskæftige os med og specielt i forbindelse med den officielle fejring til Midsommerfesten lørdag 16. juni.
Spejder Spis & Skrid arrangementer med nem aftensmad og hyggesnak med andre spejderfamilier er også en mulighed - tilmelding på rydsgruppe.dk

Alt i alt er der udsigt til et forår med rigtig mange aktiviteter i Ryds Gruppe og i minigrenen og vi miniledere glæder os allerede. Som altid er der mere information på rydsgruppe.dk.