Nyheder

IMG 8308
IMG 8314
IMG 8307

O-løb og miniovernatning

Hej minier

Orientering
På de seneste par møder har vi blandt andet arbejdet med orientering, verdenshjørner, kort, afstandbedømmelse og mål. I den kommende tid skal vi fremstille et simpelt kompas og derefter skal vi afprøve vores færdigheder i kort på et lille o-løb. Derfor skal I holde øje med kalenderen og specielt den 18. april hvor vores møde starter og slutter ved parkeringspladsen ved Elmelund Skov, Elmelundsvej 47, 5200 Odense V. HUSK tøj efter vejret !

Overnatning
I starten af maj måned, onsdag op til Kr. Himmelfartsdag, forlænger vi vores minimøde og overnatter på Tyrsbjerg. Det er en oplagt mulighed for at få fundet soveposen og underlaget frem fra "vinterskjul" og få overnattet udendørs i trygge rammer. Se mere om turen og tilmelding her: http://rydsgruppe.dk/node/1615

Andre aktiviteter i gruppen i den kommende tid:
Lørdag den 14. april skal hytte og område gøres klar til sommerens aktiviteter (incl. jubilæum), så find arbejdshandsker frem og giv en formiddag til fællesskabet.

Søndag den 22. april er der generalforsamling med valg af bestyrelse - også her er det vigtigt at vise sin opbakning til det frivillige arbejde i spejdergruppen, hvad enten man er villig til direkte at bidrage i bestyrelsens arbejde eller ej.

 

Hold altid øje med kalenderen på rydsgruppe.dk/mini

Spejderhilsen
Minilederne