Kalender

Afslutning på sundhedsmærket

Dato: 
Lør, 26.05.2018 10:00 - 13:00

SUNDHEDSMÆRKET

MØDESTED: Ved siden af kiosken på Stige Ø (østre kanalvej, Odense C)


Som mange af jer nok ved har alle mikrospejdere hen over foråret været gennem et forløb, hvor de har lært noget om sundhed. Vi har dyrket motion, lært om hvad nøglehulsmærket og sund mad, fået indblik i hvad åndelig sundhed er og hvor vigtigt det er at vi alle er gode ved hinanden. Alt sammen noget som skulle ende ud i at mikroerne kunne gøre sig fortjent til "SUNDHEDSMÆRKET". Så har du deltaget i mindst tre ud af de fem møder (mødet på Stige Ø tæller her med), så er du een af dem som kan få Sundhedsmærket. Enkelte har fået dispensation og udført et enkelt arrangement med deres forældre.

Dette skal afsluttes med maner. Derfor mødes vi på Stige Ø, mikrospejdere, forældre og evt. søskende er alle velkomne, lørdag den 26.maj kl. 10.00 til 13.00, hvor vi sammen skal lave nogle sjove ting sammen. Afslutningsvis vil spise noget sund mad sammen, som I selv har været med til at lave. I bedes derfor møde med mad til en sund frokost, svarende til hvad lidt mere end I selv påregner at spise. Det medbragte mad skal så indgå i en fælles sund buffet. Det kan være ting som kyllingelår, skinke, salater, kartofler, gulerødder, ........

Afslutningsvis vil mikroerne få tildelt deres sundhedsmærke. Mikroer der ikke kan deltage på dagen, men har opfyldt kriterierne for sundhedsmærket, vil få dette på efterfølgende møde (der er ikke møde mandag d. 28. maj grundet SOV UDE turen - se anden email).
Vi håber at se så mange spejderfamilier som overhovedet muligt.
Tilmeld dig vil linket på kalenderen på hjemmesiden.
Spørgsmål kan stilles via mailen:
mikroleder [at] rydsgruppe [dot] dk

De bedste hilsner
Lederteamet i Mikrogrenen