Nyheder

Jubilæums Midsommerfest

Lørdag er dagen for Ryds Gruppes store 50 års Jubilæums Midsommerfest. Vi har inviteret alle fra nær og fjern til at være med til at fejre dagen med os - og vi glæder os alle helt vildt!

For alle medlemmer af gruppen (familiespejdere, mikroer, minier, juniorer, tropspejdere, seniorer) starter dagen kl. 12:45 på Tyrsbjerg Spejdercenter. Alle møder så reglementeret som muligt (uniform + tørklæde). Vi skal kl. 13:00 gå, med Odense Tambourkorps i spidsen, rundt i Korup for at gøre opmærksom på os selv. Familie og venner må meget gerne gå med :-)

Når vi er tilbage på Tyrsbjerg skal vi stille op til det store jubilæumsfoto og fotograferes - og derefter åbner festpladsen for alle (ca. kl. 14).
Vær opmærksom på at biler ikke har adgang til Tyrsbjerg denne dag. Det anbefales at tage cyklen, gå-benene eller alternativt parkere på de nærliggende villaveje eller i den ene side af Tyrsbjergvej.

 

JubilæumsmærkeJubilæumsmærkeAlle spejdere der deltager i dagen vil modtage gruppens jubilæumsmærke - lige til at sy på uniformen som tegn på at man deltog i festen :-)

 

 

 

Der er flere oplysninger om dagen her på rydsgruppe.dk eller på facebook.com/rydsgruppe.dk

Spejderhilsen
Lederne i Ryds Gruppe