BLIV SPEJDER I RYDS GRUPPE

BLIV SPEJDER I RYDS GRUPPE

Spejderaktiviteter kan være næsten alt mellem himmel og jord. I Ryds Gruppe er det almindeligvis: natur, bål, geocaching, rafter, tovværk, signalering, kort og kompas, o-løb, pionerarbejder, hejk osv. Det kan dog også være klatring, sejlads, volley-turnering, internet, bowling og meget mere.

I Ryds Gruppe er vi næsten altid ude og nyder naturoplevelser, lejrsport, leg og fysisk udfoldelse under åben himmel. Vi udfordrer os selv og bruger naturen aktivt på primitive lejre, weekendture, vandreture og løb.

Ryds Gruppe har egen hytte på Tyrsbjerg Spejdercenter, Tyrsbjergvej 65 i udkanten af Korup - lige på grænsen mellem bylivet i Odense og den friske natur i Hole Skov og Langesøskovene. Hytten og området på Tyrsbjerg Spejdercenter anvendes til ugentlige møder, overnatninger og en masse spejderarrangementer.
Man kan blive medlem uanset hvor man bor, men gruppen trækker hovedsagligt medlemmer fra den vestlige del af Odense, lige fra Odense N over NV, City, V, Blommenslyst og Odense SV. Ryds Gruppe er en gruppe for både piger og drenge og vi kan tilbyde en hel spejdertid fra familiespejder (3 år) til seniorspejder (max. 23 år) - og efter endt spejdertid er der rige muligheder for nye udfordringer som hjælper eller leder.